Sunday, October 16, 2011

First Child

Nape 1st child?? sbb arap pasni ade la 2nd, 3rd ,4th ....child hehehe insyaAllah
Si kecik ni dilahirkan pada 5 April 2011 di Pusat Perubatan Naluri, Wangsa Maju, KL..Nama penuh Raudhatul Safiyyah, panggil Safiyyah nk panggil Raudhah pun leh..Maksud nama Taman yang suci

1st day

   21 May 2011
Majlis Aqiqah dan Cukur Jambul

MySpaceSekarang si kecik ni dah 6 bulan, dah pandai meniarap dan da tumbuh 2 batang gigi, sangat peramah dan suke senyum


Teringat 1st day kene keje after cukup 60 ari cuti bersalin..dari hantar die ke rumah mak mertua sampai la office, airmate tak benti2 kuar miahahaa memang sedih gler..yela, selama 2 bln tak penah berpisah ngan die..bile dah start keje masa untuk die pun semakin berkurang..pagi keje malam je la dapat main2 ngan die sebab tu kalau waktu malam saya taknak berpisah ngn die, kalau leh biar setiap malam die tido di sisi saya (ermmm arap mereka2 disane tu dapat memahami perasaan saya)

1 comment:

lionteen said...

ye. sy amat memahami awk. hehe